Ne adaptăm stilului tău de viață

Sală de fitness

Ne-am gândit că cel mai productiv pentru tine ar fi să îți poți păstra stilul de viață și atunci când călătorești și asta fără prea multe eforturi. În incinta hotelului vei avea acces gratuit la o sală de fitness modernă, cu aparatură performantă și suprafețe vitrate generoase pentru ca antrenamentul tău să fie unul cât mai benefic pentru minte și corp.

Serviciu de curățenie zilnică

Curățenia și întreținerea acesteia este un alt aspect pe care îl tratăm cu maximă seriozitate, de aceea personalul nostru dedicat este atent în permanență la nevoile tale și la menținerea unui standard cât mai ridicat. Schimbarea lenjeriei de pat se face o dată la 3 zile, iar prosoapele zilnic sau la cererea clientului.

Curățătorie / Spălătorie

Imaginea ta va fi una impecabilă cu serviciul nostru intern de curățătorie și spălătorie. Ne ocupăm de garderoba ta și numai, folosind produse de întreținere și aparate profesionale, pentru ca tu să te prezinți în cea mai bună lumină a ta.

Parcare gratuită

Autoturismul tău se va afla în siguranță în garajul subteran al hotelului, iar pentru un sejur mai mare de 30 zile consecutive parcarea este gratuită.

Mic dejun (opțional)

Cea mai importantă masă din zi nu putea lipsi din oferta noastră. Pregătit cu măiestrie și atenție de bucătarii noștri, ți-l vom servi într-o ambianță elegantă la una dintre mesele cu priveliște panoramică din Cișmigiu Bistro de la etaj sau în cameră, pe terasă.