Un secol de artă și istorie în centrul Bucureștiului

O clădire remarcabilă, excelent poziționată lângă Parcul Cișmigiu este locul în care călătoriile tale vor cunoaște o redimensionare a timpului, într-un spațiu în care vei admira arhitectura neschimbată încă de la înființare, iar în prezent, un hotel exclusivist, alineat celor mai înalte standarde de confort. Rezervă chiar acum un apartament în Hotel Cișmigiu, iar noi ne vom asigura ca experiența ta să devină una memorabilă!

Dormitor

Un apartament cu o priveliște emblematică asupra unuia dintre cele mai cunoscute bulevarde din București, doar de la fereastra ta. Un dormitor spațios, mobilat cu gust și care îți va desfăta simțurile prin rafinament și atmosfera inconfundabilă. Relaxează-te la întoarcere la unul dintre cele două televizoare cu ecran plat, vei avea acces la o grilă variată de programe! Lasă-ți grijile în seama noastră, recepția hotelului este deschisă permanent, iar telefonul instalat în dormitor îți facilitează comunicarea cu noi la orice oră din zi!

Camera de zi

Planifică-ți întâlnirile de business dintr-un spațiu scăldat în lumina naturală, cu ferestre mari și balcon generos pentru momente de relaxare în aer liber! În camera de zi vei găsi un design elegant și în același timp funcțional, pentru ca principalele tale activități să primească dinamismul și creativitatea de care au nevoie. Mai departe, vei găsi un alt telefon instalat pentru o comunicare cât mai rapidă, un televizor, dar și un seif în care îți poți depozita în siguranță lucrurile de valoare.

Bucătărie

O bucătărie complet utilată te așteaptă în apartament, printre care enumerăm următoarele: un minibar/frigider, cuptor cu microunde, plită electrică, veselă și un aparat în care îți poți prepara cafeaua, exact așa cum îți place ție. Îți punem la dispoziție și pregătirea unui mic dejun delicios, pe care ți-l putem servi în cameră sau pe terasă.

Birou de lucru

Stilul tău de lucru nu trebuie să sufere modificări atunci când călătorești. Un spațiu generos, destinat activităților tale zilnice te așteaptă în apartamentele noastre, cu birou și alte facilități necesare productivității, precum internetul wireless de mare viteză sau sistemul de aer condiționat cu reglare individuală pentru confortul personal.

Terasă

Bucură-te de terasa spațioasă, acolo unde vei simți suflul unei capitale europene, de la primă oră a dimineții și până târziu în noapte! De asemenea, îți putem servi micul dejun aici și, fără niciun dubiu, vei putea pierde noțiunea timpului în acest spațiu cu o atmosferă aproape atemporală.

Baie

Confortul cunoaște multe forme, iar noi am ales să-ți punem la dispoziție în baia apartamentului, o cadă sau cabină de duș walk-in. Finisajele sunt de cea mai bună calitate pentru ca momentele petrecute aici să fie cât mai reconfortante, iar produsele de îngrijire sunt din partea noastră. De asemenea, îți putem schimba prosoapele zilnic sau la cerere.

Prețuri

Recommended
Pachet 12 luni
1280€
lunar
  • TVA 5%
  • Pretul este valabil pentru 365 de zile consecutive
  • Plata 3 luni în avans
Pachet 6 luni
1500€
lunar
  • TVA 5%
  • Pretul este valabil pentru 180 de zile consecutive
  • Plata 2 luni în avans
Pachet 3 luni
1650€
lunar
  • TVA 5%
  • Pretul este valabil pentru 90 de zile consecutive
  • Plata 1 lună în avans